cutitBărbatul din Șilindia, care în urmă cu trei săptămâni a atacat cu cuțitul două persoane, printre care și soacra lui, și a provocat un scandal într-un bar din localitate, a fost trimis în judecată.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad  au anunțat, joi, că au dispus trimiterea în judecată a lui Dumitru Georgian Cujbă, pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, dar şi pentru port fără drept a unui cuţit.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că Dumitru Georgian Cujbă, în data de 7 ianuarie, după ce a consumat băuturi alcoolice împreună cu o persoană, în locuinţa concubinei lui, înarmat cu un cuţit s-a deplasat spre barul din centrul localităţii.

Conform procurorilor, pe traseu, tânărul a exercitat acte de violenţă asupra a două persoane, iar ulterior, în incinta localului, Cujbă a provocat scandal şi a spart geamul uşii de la intrare, fapt ce a determinat mai mulţi consumatori să părăsească localul.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Judecătoriei Ineu.

 

(Ş.M.)

Recomandările redacției