Săptămâna trecută, Ionuț Popa dezvăluia faptul că încearcă să îi găsească un loc nou în teren lui David Popa. Devenind a treia oprțiune ca „vârf”, acolo unde Rus și Pop au avut realizări importante în debutul stagiunii, fostul atacant al lui Birmingham a fost mutat în bandă, unde a și evoluat miercuri, timp de o repriză, cu ACS Poli.
Prestația a fost ștearsă, iar antrenorul arădenilor a apelat la Stahl din primul minut al mitanului secund. „David Popa a jucat pe un post nou, în pereche cu Suslak, iar relația dintre ei a avut de suferit. În schimb, mă așteptam de la el să rezolve mult mai bine duelurile de 1 la 1, însă nu a reușit acest lucru. Doar defensiv a stat cât de cât bine, însă el rămâne un fotbalist de la care ne așteptăm să facă diferența de la mijloc în sus. Vrem să îl refacem și pe el, să reparăm ceea ce trebuie. Trebuie să-i găsim un loc și lui, să-l aducem pe linia de plutire, ceea ce s-a văzut azi nu e valoarea lui”, a spus Cristian Păcurar, „secundul” lui Ionuț Popa, cel care – de altfel – l-a și crescut pe David Popa la Atletico.
Păcurar a vorbit și despre restul fotbaliștilor care nu prea prind minute oficiale în „alb-roșu”. „Jucătorii care nu prea joacă și primesc o șansă precum cea de azi, în Cupă, dacă nu le iese se plâng că nu au meciuri în picioare. Și au dreptate într-un fel, dar noi, ca antrenor, nu avem decât să facem o analiză video atentă și eventual să ne bazăm din ce în ce mai mult pe ei. Pe de altă parte, ei trebuie să știe jocul tehnico-tactic, pe care-l
exersăm la antrenamente. Pro­babil, vor mai avea o șansă în următorul tur de Cupă, poate chiar și în campionat. Încercăm să închegăm o echipă care să dea siguranță posesiei și rezultatului, vrem să adunăm cât mai multe puncte”, a mai precizat antrenorul secund al „Bătrânei Doamne”.
Contra lui ACS Poli, El Hasni, Suslak, Janos și David Popa au fost titulari în premieră într-un joc oficial al UTA-ei în acest sezon.

Recomandările redacției