,,DA”-ul mirilor nu mai este atât de sigur, din cauza pandemiei

0
465

Tinerii arădeni, care pur și simplu numără zilele până la marele moment din viața lor, când vor spune „DA!” partenerului de viață pe care l-au ales se întreb dacă va mai avea loc nunta visurilor lor.

Ei bine, vor mai putea spune „DA” în fața legii, dar având în vedere situația pandemică în care ne aflăm și faptul că nu demult am pășit în scenariul roșu, nu se știe sigur dacă vor mai putea organiza o nuntă cu câțiva invitați, darămite o nuntă în toată regula.

Aceleași frustrări le dețin și patronii restaurantelor și sălilor de evenimente din Arad, care au ieșit pe minus de-alungul pandemiei. Un manager al unei săli renumite de evenimente din Arad declară că, de când a început „nebunia” localul are lacătul pe ușă: „Din martie, anul trecut este închis și profitul este zero”.  Tot el mai afirmă faptul că „în anul 2019 valoare procentuală a profitului pe nunți, botezuri și majorate a fost de 90% față de anul 2020, care a avut un procentaj de numai 10% profit”.

În schimb, unii dintre norocoși au fost patronii restaurantelor și sălilor de evenimente, care au avut un spațiu amenajat afară unde s-au putut organiza tot felul de evenimente, dar care au impus o limită a unui anumit număr de persoane participante.

Un alt reprezentat al unei săli de evenimente din Arad, declară dezamăgit  faptul că și-a pierdut speranța revenirii la starea de dinaintea pandemiei, în ceea ce privește bunul mers al lucrurilor si redeschiderea sălilor de evenimente, exclamând că „nu există nici o șansă anul acesta!” pentru organizarea nunților, botezurilor și majoratelor.

În ciuda scenariului roșu în care ne aflăm, managerii acestor săli de evenimente au programat nunțile viitorilor proaspăt-căsătoriți pentru anul acesta, cu nădejdea ridicării restricțiilor și revenirii la o viață cât de cât normală: „Nu putem decât să sperăm, asta le spunem și viitorilor miri”, afirmă unul dintre reprezentanții localurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.