Problema gropilor nesemnalizate nu este una nouă, de cele mai multe ori este aproape imposibil să eviți o groapă din asfalt. Mai mereu momentul în care o observi groapa este și cel în care intri cu una dintre roți în ea.

Dacă ești un simplu cetățean, cel mai probabil nu vei fi băgat în seamă dacă ți-ai distrus mașina în gropile nesemnalizate. Situația se schimbă dacă ești din „sistem”, iar un simplu apel la 112 poate rezolva problema.

Acesta este și cazul unei autospeciale a Jandarmeriei, care aproape a intrat cu totul într-o groapă imensă nesemnalizată de pe Șoseaua Fundeni din Capitală

De asemenea, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuare de lucrări neautorizate în zona drumului public.

În jurul orei 10,00, prin apel 112, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier, care a avut loc pe şoseaua Fundeni. Din primele date, conducătorul unei autospeciale aparţinând unei unităţi a Jandarmeriei ar fi pătruns pe o zonă în care se efectuează lucrări în partea carosabilă, informează Biroul de presă al Brigăzii Rutiere din Capitală.

De cealaltă parte, un arădean care și-a stricat mașina într-o groapă nesemnalizată nici nu a fost băgat în seamă în momentul în care a dorit să facă plângere. Totul s-a petrecut pe o stradă din municipiu când acesta a trecut cu roata peste o groapă destul de adâncă. Când a oprit să constate ce s-a petrecut roata acestuia mișca puternic. Cu toate acestea a doua zi când a dorit să facă plângere acesta a fost întors din drum cu pretextul că trebuia să anunțe în momentul în care s-a petrecut incidentul.

Recomandările redacției