Dacă ești o femeie singură nu te mai bagă nimeni în seamă, nici măcar cei de la Enel

0
2708

VOICU SIDA 

În cadrul unui eveniment care s-a desfășurat sâmbătă în satul Măgulicea, doamna Silvia Margău, care locuiește în satul Leasa nr.1, comuna Hălmagiu își plângea ofurile către alte persoane cunoscute. Femeia are o mare problemă la o consolă care este legată la linia electrică a unui stâlp. Stâlpul este însă înclinat și este gata să se răstoarne. Fiind legată și consola de stâlp, este și ea înclinată și aproape ruptă. Femeia este îngrijorată deoarece apa de la ploaie se prelinge pe lângă consolă și îi pătrunde în casă. „I-am anunțat pe cei de la Enel, dar nu m-a băgat nimeni în seamă. V-aș spune ceva, dacă eu nu aș plăti factura către Enel, dar imediat m-ar debranșa de la linie. Aceștia sunt «domnii» care se ocupă cu curentul la noi“, ne-a spus doamna Silvia.

Femeia trebuie să înțeleagă însă că cei de la Enel sunt „stat în stat“. Dacă îi suni pentru un deranjament îți pun muzică de îți vine să abandonezi.

Să le mai dăm însă și crezare, că ei au redus din pălmași, dar nu de la birouri, ci de pe teren. Sunt foarte puțini cei care se prezintă pe teren și vin la sesizările clienților. Abia fac față. Așa este în România.

Dar să sperăm că vor înțelege că orice serviciu se plătește. Așa că și domnii de la Enel, atâta timp cât și consumatorul își achită datoria față de ei, ar fi rușinos să nu rezolve problema acelui stâlp din satul Leasa.

Voicu Sida

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.