Dacă mai plouă mult pe ,,Francisc Neuman” se vor juca meciuri de polo ( galerie foto+ video)

0
755

Ploaia de astăzi nu a afectat doar cartierele Aradului. Se pare că și stadionul,, Francisc Neuman” a avut de suferit de pe urma precipitațiilor din această după amiază. Imagini parcă desprinse din scene apocaliptice pe stadionul UTA-ei. Vestiarele, sala de conferințe și demisolul stadionului sunt sunt sub apă de câteva ore.  

 Nu este prima dată când se întâmplă acest lucru. Arena a mai fost inundată  și înaintea primului meci oficial. Rewamintim că lucrarile la stadion au  durat  6 ani și au costat nu mai puțin de 15 milioane de euro. Probabil, în cel mai scurt timp, în loc de meciuri de fotbal aici se vor juca meciuri de polo, dacă nu se vor lua măsuri.

„Am văzut și eu niște poze pe grupul nostru de la colegii mei, dar noi am fost în cantonament și azi am fost într-un program cu familia. Nu am fost la fața locului. Din câte am înțeles inundația e din cauza ploii. Nu pot să spun cine ar fi vinovat. Cred că trebuia să se țină cont de anumite reguli când s-a construit stadionul. Nu știu cine nu le-a respectat, ori proiectantul, ori… Au mai fost de 2-3 ori inundații la stadion. La prima inundație s-a dat vina pe suporteri că au spălat scaunele cu 3-4 găleți de apă. Acum se dovedește că nu asta a fost problema. Noi de mult am atras atenția, că avem o mulțime de lucruri acolo. Avem mobilier, televizoare, sală de forță acolo, care pot ceda oricând”, a declarat Dorin Stana, team-managerul clubului UTA, pentru ProSport.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.