Dacă nu întârzie, CFR vine cu geamurile sparte

0
707

În data de 10 octombrie, în gara din Arad, trenul care circulă pe ruta Timișoara-Iași nu a avut întârziere precum au alte tremuri CFR. Ce a avut foarte special la acest tren a fost o mică fisură la un geam. Impropriu spus mică deoarece geamul era aproape distrus. Așa ceva nu este normal, dar nici nu poți să detașezi un întreg vagon din cauza unui geam spart.

Probabil geamul o să rămână în aceeași stare până când acesta o să se distrugă definitiv. Nu este firesc ca într-o țară civilizată să se întâmple așa ceva, chiar dacă geamurile vagonului sunt speciale și se desprind foarte greu. Totuși, aceste situații pot deveni foarte periculoase în unele momente, chiar pot pune viața oamenilor în pericol.

Cum v-ați simți ca atunci când circulați cu trenul, geamul acestuia să fie spart, iar atunci când treci prin unele zone, crengile copacilor să lovească acel geam? Sigur nu în siguranță. Sperăm ca astfel de situații să nu se mai repete, iar trenurile să fie măcar igienizate dacă peste revizie se trece cu vederea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.