Dacă vreau masaj erotic, vă caut eu!

0
684

Cam aşa cred că va arăta bileţelul pe care îl voi lipi cu superglue de parbrizul maşinii mele. Le mulţumesc din suflet, pe această cale, celor de la saloanele erotice din oraş pentru grija şi îngrijorarea pe care o au pentru spatele meu. Ţin să îi anunţ însă că nu mă doare, iar dacă voi avea nevoie de masaj, îi voi căuta eu.

Avusesem ceva succes la femei mai în tinereţea mea, dar nici în cele mai îndrăzneţe visuri ale mele nu credeam că voi ajunge vreodată să fiu atât de asaltat de mesaje cu… masaje, şi încă erotice. Dacă ar fi să le păstrez, mesajele, nu mi-aş mai găsi maşina. Ar fi acoperită în totalitate de fluturaşii îndrăzneţi şi obraznici ale saloanelor de masaj.

Mă caută ăştia peste tot. Şi ce e mai grav, mă şi găsesc. Oriunde reuşesc şi eu să parchez în Aradul ăsta, în orice văgăună, mă trezesc cu câte o invitaţie, sub formă de bileţel, la salonul de masaj erotic. La început, recunosc că am fost flatat. Puneam mâna cu multă grijă pe bileţelele respective, ca şi când nu aş fi vrut să o supăr pe domnişoara din fotografie şi să se răzgândească să nu mai îmi facă masaj. Întindeam bine fluturaşul să nu se şifoneze şi mă uitam în jur, să nu observe cineva că eram roşu în obraji. Credeam că fata e îndrăgostită de mine şi că mă caută până când o voi suna eu. Dar la scurt timp am realizat că fata mă înşeală cu absolut toţi şoferii care aveau maşinile parcate pe lângă mine, aşa că am hotărât să pun capăt relaţiei noastre şi căutam de fiecare dată coşul de gunoi. Deşi mă înşela, fata era atât de obsedată de mine, încât a continuat să mă caute în fiecare zi. Nici nu mai trebuia să mă uit dacă am mesaj de la ea, primul lucru întindeam mâna şi aruncam, în mod mecanic, bileţelul de iubire la gunoi.

Am renunţat însă şi la asta. Deşi sunt o persoană cu mult spirit civic, nu îi suport pe cei care aruncă gunoaie sau chiştoace pe jos, în momentul în care îmi găsesc maşina cu bileţelul atârnat de parbriz îl iau şi îl azvârl pe jos. Logica mea este că dacă vor fi cât mai mulţi fluturaşi aruncaţi prin oraş, cei care te agasează cu ei vor fi în cele din urmă amendaţi şi vor renunţa la acest tip de marketing obsesiv.

Dacă la început îmi făceau cu ochiul donşoarele de pe fluturaşi, acum de abia mai am ochi să le văd. M-am săturat de masaj înainte de a-l primi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.