daftCei doi membri ai Daft Punk vor interpreta la ceremonia de decernare a Premiilor Grammy una din piesele de pe ultimul lor album, alături de cântărețul american Stevie Wonder. La ceremonia organizată la Staples Center din Los Angeles pe 26 ianuarie vor participa toți cei care au colaborat la realizarea albumului ‘Random Access Memories’, nominalizat de cinci ori la Premiile Grammy, relatează metronews.fr.
Cei doi francezi nu fac lucrurile pe jumătate: vor fi pe scenă cu Stevie Wonder, care deține recordul numărului de trofee câștigate de un cântăreț, cu 22 de statuete obținute din 1973, când a primit-o pe prima, pentru ‘Superstition’.

Potrivit revistei Rolling Stone, Thomas Bangalter și Guy-Manuel de Homem-Christo, a căror ultimă apariție televizată, alături de Kanye West, datează din 2008, vor fi acompaniați de toți muzicienii care au participat la realizarea albumului ‘Random Access Memories’.

Daft Punk este nominalizat în acest an la cinci categorii, printre care înregistrarea anului, cel mai bun duet sau interpretare de grup — cu single-ul ‘Get Lucky’—, albumul electronic al anului și albumul anului. Ceilalți nominalizați la ultima categorie sunt Sara Bareilles, cu ‘The Blessed Unrest’, Kendrick Lamar, cu ‘good kid, m.A.A.d. city’, Macklemore & Ryan Lewis, cu ‘The Heist’ și Taylor Swift, cu ‘Red’. AGERPRES

Recomandările redacției