Dan a încheiat al doilea an la nivelul Ligii a II-a: „Îmi pare rău că nu am ales Pâncota încă din vară”

0
176

danPoate singurul lucru bun, făcut – însă – fără voia sa de Adrian Marțian la FC UTA SA, a fost trimi­terea generației 1996-1997 a lui Sandu Gaica în focul ligii secunde. După câteva meciuri, puștii „texti­liști” au prins încredere, tupeu și au pus probleme unor formații cu vechi state în eșalonul secund, ca Mioveni sau FC Bihor.
Apoi, după falimentul grupării din Calea Aurel Vlaicu, echipa s-a spart și fiecare jucător și-a căutat norocul la alte cluburi. Trabalka a plecat la Dinamo, Farcaș, la Universitatea Craiova, Bocșa, la ACS Poli Timișoara, în timp ce căpitanul Daniel Dan a optat pentru Gloria, iar acum regretă această alegere. „Oferta de la Pâncota, prin profesorul Dan Cuedan, o aveam pe masă încă din vară, dar am optat pentru Gloria, în Liga
a IV-a. S-a dovedit că am făcut o greșeală, echipa s-a desființat, eu nu am apucat să iau nici măcar un salariu, iar din luna noiembrie nu am mai jucat niciunde. Dar, până la urmă, am ajuns din nou la o echipă de Liga a II-a și, chiar dacă nu am evoluat prea mult, experiența mi-a prins bine. Am făcut o pregătire de iarnă bună, apoi venirea pe bancă a venit domnul Ionuț Popa mi-a prins bine și mie. Dânsul mi-a spus mereu să nu-mi fie frică de joc, să am personalitate, chiar dacă la vârsta mea e posibil să mai și greșesc. Sfaturile și antrenamentele conduse de domnul Popa au fost foarte importante pentru mine”, ne-a mărturisit mijlocașul defensiv de 18 ani.
Acesta a bifat puține minute în prezenta stagiune a ligii secunde, intrând pe gazon în finalurile partidelor cu FC Bihor și FC Caransebeș. „Cum echipa avea de îndeplinit un obiectiv, era greu să se apeleze la jucători de 18-19 ani, prioritate au avut cei mai experimentați, mai rodați la acest nivel, ca Suciu sau Cuedan. La anul, însă, dacă va intra în vigoare regula cu prezența pe teren a jucătorilor Under 19, cred că am șanse mai mari să joc. Domnul Pavel Piroș mi-a spus deja că se bazează pe mine, și-i mulțumesc pentru asta. Sper să fiu sănătos, să mă pregătesc bine, iar restul vor veni de la sine”, a adăugat fotbalistul crescut de UTA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.