Dan Barna a devenit părinte 1 sau părinte 2?

0
113

Acest material este o erată. În data de 10 august publicam o știre pe site-ul nostru în care precizam că liderul USR, Dan Barna, cel mai vehement susținător al noilor metode de „educație“ sexuală în școli, a devenit tătic. Greșeala noastră, pentru care ne cerem scuze public, a constat în faptul că l-am jignit pe liderul USR, numindu-l tată. Un termen care, conform noilor reguli de educație și conduită este jignitor și, conform gândirii domnului Barna, de Ev Mediu. De aceea, știrea corectă trebuia să fie în felul următor: Dan Barna a devenit părinte 1. Sau poate că 2, încă nu știm nici noi.

Acum, că noi ne-am recunoscut greșeala, îl așteptăm și pe liderul USR să își revizuiască vocabularul și să își ceară scuze public față de propriul copil, pe care l-a jignit, numindu-l „băiat“. Cineva i-a urat părintelui 1 sau 2, „să vă trăiască, să vă bucurați de ea!“. Răspunsul lui Dan Barna a fost unul prompt: „Este băiat“.

Răspunsul domnului Barna este de Evul Mediu, pentru că doar acolo, conform propriei sale gândiri, oamenii erau catalogați, în mod barbar și needucat, neștiințific, băiat sau femeie. Conform noilor interpretări ale convențiilor sociale copilul lui Barna are ce gen va dori el. Adică poate fi și băiat, pentru început, dar și fată când va conștientiza că nu mai e băiat, și din nou băiat dacă va dori cândva… să nască.

Poate fi și fată pe jumătate și băiat pe cealaltă jumătate. Pe care jumătate va dori, asta rămâne la propria alegere: jumătatea până la brâu fată, iar sub brâu băiat. Sau poate să aleagă pe verticală: partea dreaptă a corpului să fie fată și cealaltă băiat. Opțiuni sunt infinite. Am înțeles că se caută mai nou soluții să îți poți schimba sexul de mai multe ori pe zi. Nu știm dacă știința va evolua într-atât încât copilul lui Barna să prindă așa ceva, dar în viitor va fi posibil să te trezești dimineață băiat, să iei prânzul ca fată, să te întorci băiat de la lucru și să te pui seara la somn ca fată.

Lucrurile deraiază cu o asemenea repeziciune, încât în Scoția copiii mai mari de patru ani vor avea dreptul de a-și alege singuri genul și să-și schimbe numele, chiar și fără ca părinții să știe.

Măsura a fost comunicată școlilor din Scoția, în conformitate cu liniile directoare de incluziune LGBT elaborate de guvernul scoțian.

Profesorii din școlile din Scoția sunt îndemnați să nu-i chestioneze pe elevii care vor să se considere fete sau băieți, în ciuda sexului de la naștere, ci să-i numească pe aceștia cu prenumele pe care și-l doresc. Controversatele norme dau posibilitatea copiilor să-și dezvăluie orientarea ca și transgender și dorința acestora să fie respectată, chiar și în cazul în care aceștia doresc ca părinții lor să nu fie informați despre asta.

Genul neutru” trebuie și el încurajat, precum și introducerea materialelor informative și a exemplelor unor formatori de opinie pe marginea acestor subiecte în programa școlară.

Ghidul include, de asemenea, o listă de lectură recomandată pentru școlile primare, concepută pentru a promova inclusivitatea trans, și cere postarea unor afișe care „contestă stereotipurile de gen” în sălile de clasă.

Într-una din povești, un creion albastru suferă o criză de identitate, deoarece a fost etichetat greșit ca roșu. Este oferit și exemplul unui școlar, care spune că are „un creier de fată, dar un corp de băiat” care susține că știa că era transgender în copilărie.

În rest, toate bune. Țara merge brici, suntem pe mâini sigure. Avem cea mai mare datorie externă din istorie, inflația crește, la fel și prețurile, dar avem noroc că premierul nostru nu mănâncă pâine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.