Dan Cancel s-a supărat, și-a luat jucăriile și a plecat

1
1539

Ca să nu o mai spunem pe ocolite, Dan Cancel a făcut prăpăd la ziarul nostru, și tot el s-a supărat, și-a luat jucăriile (n.r. – care nici măcar nu erau ale lui) și a plecat. Nu luăm în calcul că a dus de râpă ziarul sau că în perioada managementului său, ziarul a fost la un pas de faliment. Și tot în perioada mandatului său ca director, a fost înregistrat un episod negativ, singurul din istoria unui ziar cu o vechime de peste 10 ani: ziarul nu a apărut.

Dar ca premiu de consolare pentru dezastrul lăsat în urmă, pentru că nu-i așa, „după mine, potopul”, Cancel și-a însușit un iphone8 de 624.52 euro și un iphone7 în valoare de 578.06 euro. Măcar cu jucăriile să rămână… din presă.

„Prin administrator (…), vă notificăm să predați în termen de 3 zile de la primirea prezentei următoarele: 1 buc. Iphone 8 64 GB Argintiu 4G, 2 buc. Vodafone Smart N9 Lite 4G Negru, 1 buc. Iphone7 128 GB Negru 4G. Vă informăm că bunurile mai sus indicate sunt proprietatea societății, urmare a încheierii contractului cu Vodafone România, ori raportat la faptul că potrivit contractului mai sus indicat, dvs. ați avut calitatea de persoană de decizie în raport cu furnizorul și luând în considerare că raporturile cu societatea au încetat la data de (…), vă solicităm să dați curs prezentei în termenul indicat.”

Somația se pare că îl lasă rece, dar telefoanele probabil îi țin de cald când mai suspină după Glasul.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.