pincotamioȘoimii Pâncota a pierdut primul meci pe teren propriu în fața lui ACS Poli și Dan Cuedan a admis faptul că echipa sa rămâne să evolueze în play-outul ligii secunde. Asta nu înseamnă că gruparea din Podgorie nu dorește să acumuleze cât mai multe puncte până la finalul stagiunii regulate, iar la Mioveni ar fi o pâine de mâncat.
Argeșenii tocmai au eliminat-o pe Dinamo din Cupa României și, teoretic, ar putea avea probleme de concentrare la meciul de sâmbătă dimineața. Totuși, pâncotanii nu se bazează pe asta și pregătesc partida în cele mai mici detalii. „Suntem conștienți că întâlnim una dintre performerele fotbalului românesc, ce are gândul ascuns al promovării. Nu e ușor să elimini din Cupă deținătoarea trofeului și pe Dinamo, care, indiferent prin ce transformări trece, rămâne un club de top. Am văzut meciul de marți seara și bucureștenilor le-a lipsit doar golul, dar meritul cel mare e al Mioveniului, ce a jucat aproape perfect în apărare. Cu siguranță, cu noi va fi un alt meci, deși am văzut că argeșenii joacă constant bine. Chiar și când au pierdut cu Poli sau Tărlungeni au ieșit cu capul sus de pe teren. Din punctul meu de vedere, au fost simple accidente”, apreciază Dan Cuedan.
Tehnicianul „alb-negrilor” știe exact ce au de făcut băieții săi pentru a se întoarce cu un rezultat pozitiv din Trivale. „Șansa noastră în meciul de la Pitești este o atitudine bună. Avem nevoie de toate ingredientele unui meci în deplasare, organizare bună a jocului, angajament total și o doză mare de sacrificiu. Totodată, sper să nu avem parte de greșeli personale, căci – se știe – acestea pot decide câteodată soarta unui meci”, a mai spus „principalul” Pîncotei.
Cel mai probabil, în autocarul pentru Pitești nu se vor urca Lung și Dubeștean, care au se confruntă cu probleme medicale și – bineînțeles – Rusu, care va reveni pe gazon de abia la primăvară după operația suferită la genunchi. Totodată, Cuedan anunță posibila titularizare a lui Ovidiu Bulzan, care a intrat destul de bine în joc în minutul 70 al disputei cu ACS Poli Timișoara.
Primul „unsprezece” al Pîncotei ar putea arăta așa: Irimia – Maghici, Lengyel, Crușoveanu, Siminic – Polgar, Suciu, Issa, Huțanu – Fl. Cuedan, A. Mihai.

Recomandările redacției