cuedanVictoria cu Unirea Jucu a însemnat al patrulea meci consecutiv pe plus pentru Șoimii Pâncota. Trupa din Podgorie s-a apropiat, așa cum își propuneau înaintea meciului, la 6 puncte de liderul seriei a V-a a eşalonui trei, Național Sebiș și la 3 de Metalurgistul Cugir, ocupanta locului secund. Cele trei puncte s-au conturat după o evoluție bună a „şoimilor”, care au avut nevoie de un restart în pauză.
„Din păcate, după primul sfert de oră, am intrat în ritmul lor de joc. La pauză am transmis un singur mesaj: nimic în viață nu se primește pe gratis. Niciodată Jucu nu se va da la o parte ca noi să dăm gol. Ca să marchezi, trebuie să muncești, să recuperezi, să construiești, să fii lucid în fața porții”, a povestit antrenorul Dan Cuedan, care a mutat inspirat în actul doi cu Burian și Bulzan, cei doi aducând plusul așteptat în ofensivă.
„Mă bucur că am reușit să schimbăm puțin mentalitatea la pauză și îi felicit pe jucători pentru angajamentul de care au dat dovadă. Mă pot declara mulțumit de jucătorii care au intrat în partea a doua”, a remarcat Cuedan, satisfăcut și de evoluția tânărului Gavriș, juniorul jucând cu mult curaj în banda dreaptă. „Concluzia mea după şapte etape e că nicio echipă din serie nu e slabă”, a încheiat antrenorul Șoimilor.

Recomandările redacției