Dan Cuedan: „Noii sosiți au venit cu un plus”

0
351

cuedan„Șoimii” au zburat 100 de kilometri pentru primul test al iernii. Partida din fieful formției clasate pe locul 4 în C5 a avut de toate, multe faze de poartă, goluri spectaculoase, răsturnări se situație, elimi­nări, toate reduse în cele din urmă la un antrenament util pentru ambele combatante.
„Dincolo de oboseala resim­țită de băieți după o săptămână de antrenamente solicitante, au fost câteva aspecte ce m-au nemulțumit. În primul rând, am luat prea ușor cele două goluri în prima repriză, iar atacanții au tratat cu destulă superficialitate unele faze. Partea a doua, când am folosit o cu totul altă echipă, a fost ceva mai bună. Am fost mai ordonați, am avut un ritm mai bun de joc, am verticalizat mai mult și am marcat meritat punctele victoriei. Una peste alta, a fost un antrenament bun, fără – însă – a putea trage concluzii clare”, a explicat antrenorul.
Întrebat despre implicarea proas­petelor achiziții, dar și a fotbaliștilor care încă nu sunt siguri de prezența lor în lotul divizionarei secunde, Cuedan a comentat: „Cei trei, Enciu, Gavrilescu și chiar Traore au ve­nit cu un plus. Acesta a fost vizi­bil în amicalul de astăzi (n.r. sâmbătă), însă au fost și alți fotbaliști care au înțeles ce ne dorim de la ei. Din păcate, au existat și doi-trei jucători care – parcă – nu-și doresc să rămână la Pâncota. Dacă și în amicalele cu Giarmata și Poli vor avea aceeași atitudine,  ne vor părăsi. Vom discuta și cu președintele Piroș despre acest aspect, în așa fel încât în cantonament să deplasăm doar fotbaliști conectați sută la sută la ceea ce avem de făcut la primăvară”.
Săptămâna aceasta, „șoimii” se deplasează de două ori (miercuri și sâmbătă) pentru a-și măsura forțele cu Millenium Giarmata și ACS Poli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.