Dan Cuedan: „Nu ne gândim decât la meciul cu Oșorhei”

0
189

cuedanRemiza de la Jucu, din ultima etapă a Ligii a III-a, ține Șoimii Pâncota pe podiumul din C5
„Meci cu o echipă care a căutat victoria pe teren propriu. Am avut prima șansă prin Alin Mihai, apoi s-a jucat echilibrat. Repriza a doua am marcat prin Iovan și am fost egalați după o lovitură liberă acordată ușor. Rămâne un punct muncit, am mai spus-o, orice echipă, chiar dacă e pe ultimul loc, își apără șansa. Toate vor să câștige, fiecare meci are istoria lui. Am fost consistenți repriza a doua, golul primit a fost euro-gol, nu putem reproșa la nimeni nimic. Îmi pare rău că nu am fost mai preciși în acțiuni”, a relatat antrenorul Dan Cuedan.
În ton cu Ineul, Șoimii a avut parte tot de arbitru din județul Alba și s-a considerat dezavantajată de neacordarea unei lovituri de pedeapsă, în minutul 4…
Probleme de efectiv
Pîncota s-a deplasat în județul Cluj fără patru din titularii scontați. Adrian Rusu, Issa și Bulzan n-au avut drept de joc din pricina suspendărilor, iar Cornel Suciu s-a accidentat. Tot probleme de ordin medical au apărut în dreptul lui Gado și Hosu, cei doi ridicând la 6 numărul indisponibililor. „Vreau să remarc jucătorii din primul unsprezece care n-au jucat în până acum în retur. Au făcut-o destul de bine la Jucu”, a remarcat „Cue”. „Toți cei care au jucat au gestionat bine situațiile. Nu ne gândim de-acum înainte decât la meciul cu Oșorhei, când încercăm să ne apropiem victoria”, a conchis antrenorul alb-negrilor. Tot la capitolul absențe poate fi trecut și președintele Pavel Piroș, nevoit să călătorească în Germania și Franța datorită unor probleme de ordin personal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.