manailaFostul jucător și antrenor al UTA-ei a devenit, conform site-ului alba24.ro, noul antrenor al echipei Unirea Dej. Dan Mănăilă a activat în tur la divizionara C Europa Alba Iulia, colegă de serie cu fosta echipă dar și cu arădenele Șoimii Pâncota și Național Sebiș. Cum alba-iulienii au avut oscilații în ceea ce privește siguranța viitorului, cel poreclit „Mânzul” a decis să facă mutarea, după ce, cu el la timonă, Europa a strâns 12 puncte.
„Am semnat cu Unirea Dej, des­pre Europa vorbesc numai de bine, sunt convins că munca noastră i-a făcut din nou să aibă satisfacții. Copiii și-au recăpătat mândria în oraș, în Liga a III-a, ei au făcut performanță ”, a declarat Dan Mănăilă pentru sursa citată, care menționează că Mănăilă a semnat pe doi ani și jumătate, cu obiectiv să promoveze la anul. În tur, Unirea Dej a fost antrenată de altă cunoștință a UTA-ei, Ciprian Urican.
Dejul e pe locul patru în seria V, cu 22 de puncte, 10 mai puțin decât liderul FC Hunedoara. Europa Alba Iulia e exact la pol opus, a patra din coadă, cu 13 puncte. După terminarea turului, cei din orașul Marii Uniri au lăsat să se înțeleagă că se vor retrage, dar ultimele vești parvenite de acolo indică găsirea soluțiilor pentru continuitate. „Europenii” au contat în prima parte a campionatului pe serviciile atacantului Paul Muntean, golgeterul echipei, fost component al Ineului. Fotbalistul a fost curtat de mai multe echipe din zonă, inclusiv din Arad, dar se pare că a ales să fie jucătorul celor de la Seso Câmpia Turzii.

Recomandările redacției