matei1Partida cu Oroshaza a fost solicitantă prin prisma condițiilor de joc (ploaie torențială și gazon moale) drept pentru care Adrian Falub a programat o singură ședință de pregătire miercuri, în cantonamentul de la Gyula. Aceasta a avut loc dupa-amiază, pe terenul central al bazei sportive din orașul maghiar, pentru ca în cursul dimineții utiștii să treacă pe la sauna și bazinul Hotelului Elisabeth, iar apoi să încapă pe mâna maseurilor Bicski și Tomescu.
Singurii fotbaliști din lot care nu au intrat pe gazon în confruntarea cu divizionara secundă maghiară au fost portarii Cioară și Amadio, care le sunt binecunoscuți antrenorilor și s-au pregătit separat cu Dan Țapoș  înainte de meci și Dan Matei. Experimentatul fundaș a părăsit cantonamentul pentru două zile pentru a se trata la genunchi la o Clinică din Târgu Mureș, dar va reveni joi în Ungaria. Probabil, fostul campion al României cu Unirea Urziceni va evolua din primul minut al amicalului de vineri cu FC Botoșani, ultimul înainte de marele derby cu ACS Poli.
Disputa cu moldovenii, la care evoluează și arădeanul Casian Maghici și ex utistul Ignea, va avea loc începând cu ora 13, cel mai probabil pe arena „Motorul”.

Recomandările redacției