moraruUniversitatea Goldiş ICIM începe cu speranţe mari 2013, un nou an care se poate dovedi de succes pentru galben-albastre. Lider în Liga Naţională şi calificată la turneele finale ale Cupei României şi Ligii Europei Centrale, echipa arădeană a efectuat ieri dimineaţă primul antrenament al anului în formulă completă.
„A fost primul antrenament la care au participat toate fetele. Americancele au şi această problemă cu fusul orar, dar în decurs de doar 4-5 zile trebuie să fim pregătiţi atât fizic cât şi tehnico-tactic pentru a face faţă primului meci din acest an, cel din Cehia. 100% va rămâne acelaşi lot, pentru că momentan avem doar speranţe că vom continua în aceleaşi condiţii ca şi pânâ acum, mă refer aici la partea financiară”, a explicat antrenorul Dan Moraru.
Universitatea Goldiş ICIM debutează în noul an pe terenuri străine. În 9 ianuarie, va juca la Brno derby-ul pentru primul loc al grupei B din Liga Europei Centrale, pentru ca pe 13 ianuarie arădencele să evolueze la Sfântu Gheorghe împotriva celor de la Sepsi, meci care contează pentru prima etapă a returului. „Dacă meciul din Cehia suportă un accident, în ideea că suntem deja calificaţi la turneul final, meciul cu Sepsi este extraordinar de important. Ne dorim foarte mult victoria, pentru că Satu Mare s-a încurcat acolo iar un eventual succes al nostru ne-ar plasa cu şanse mari cel puţin pentru locul doi înainte de play-off”, a adăugat Moraru.

Recomandările redacției