Dana Dodean se gândește la retragerea de la Națională

0
331

Ce-a mai importantă jucătoare de tenis de masă din istoria Aradului, Dana Dodean a trecut săptămâna trecută pe la Arad, unde și-a vizitat clubul de unde a pornit. Acum ea se află la Cluj, alături de lotul național unde se pregătește pentru Campionatul european pe echipe la tenis de masă.

Nu demult s-au încheiat Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde s-a obţinut un onorabil loc 5 în proba pe echipe, însă „tricolorele” visau la mai mult, la medalie. Nu a fost să fie nici de data asta, cu atât mai mult ambiţia româncelor de a se revanşa la Europene, unde naţionala feminină a României, campioană continentală în 2017 şi 2019, ţinteşte al treilea titlu consecutiv, anunță CSM. Iar şansele sunt mari, atâta timp cât ediţia din acest an are loc în România, la Cluj-Napoca, în perioada 28 septembrie – 3 octombrie. Dana s-a antrenat la Arad zilele trecute, iar de luni s-a alăturat lotului naţional la Cluj-Napoca, pentru un cantonament de o săptămână, premergător Campionatelor Europene pe echipe.

Daniela are gânduri de retragere de la națională, mai ales că are o fetiță mică care este prioritatea ei în momentul de față.

S-ar putea ca în curând să mă retrag, pentru că o am pe cea mică, Lara(n.r. fetița ei), care e pe primul plan pentru mine şi trebuie să mă ocup mai mult de ea. Despărţirea de naţională ar fi foarte grea, e cel mai important parcurs din cariera mea, aici am jucat 21 de ani şi tot aici am cunoscut cele mai frumoase momente. Acum mă gândesc doar la Europene şi la ceea ce avem de făcut”, a declarat Dana Dodean, într-un interviu acordat clubului de la care a pornit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.