Dănciulescu, în locul lui Neagoe la Dinamo?

0
503

Eugen Neagoe a părăsit miercuri Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde i-a fost implantant un defribilator, iar acum urmează pentru el o perioadă de repaus. Nu şi pentru Dinamo, care caută un antrenor, după evenimentele nefericite de pe Arena Naţională. Actualul tehnician al „câinilor” l-a propus pe Ionel Dănciulescu pentru a conduce echipa.
Soarta lui Neagoe pe banca lui Dinamo e stabilită. Antrenorul va părăsi echipa şi va avea grijă o perioadă de sănătatea sa. În schimb, fostul secund al lui Victor Piţurcă l-a nominalizat pe Ionel Dănciulescu pentru a ocupa postul de antrenor al echipei: „Sincer, nu pot pune eu condiţii în acest moment. Eu aş vrea ca Dinamo să câştige în următorul joc. Dănciulescu e o soluţie şi e o soluţie bună. E antrenor, a fost şi antrenor, e fost mare jucător”, a declarat actualul antrenor dinamovist la DigiSport.
Răspunsul lui Dănciulescu nu a întârziat să apară: „Nu am licenţă. Eu cred că domnul Eugen are un staff competent. Atribuţiile mele sunt altele, sunt alături de jucători, de staff, mă implic. Eu voi sta în poziţia de team manager. Decizia e la Florin şi la cei din conducere”, a fost răspunsul fostului atacant.
191 de goluri a marcat Dănciulescu pentru Dinamo în 465 meciuri
Stop cardio-respirator prin tahicardie ventriculară resuscitat. Sindrom coronarian acut în observaţie. Tabagism. Acesta este diagnosticul pe care medicii de la Spitalul de Urgenţă Floreasca i l-au pus lui Eugen Neagoe, antrenorul lui Dinamo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.