Ionel Dănciulescu a îmbrăcat și tricoul rivalilor trupei sale

Ionel Dănciulescu a îmbrăcat și tricoul rivalilor trupei sale

Directorul general al FC Dinamo, Ionel Dănciulescu, a declarat, joi, că Steaua se poate considera calificată în play-off-ul preliminariilor Ligii Campionilor, după ce a reuşit să obţină un rezultat de egalitate în deplasare cu FK Aktobe, scor 2-2.

„Steaua a obţinut un rezultat bun. Jocul a lăsat un pic de dorit, dar eu cred că sunt calificaţi fără probleme. Petrolul şi Astra au meciuri grele, dar sperăm să se califice toţi pentru că avem nevoie de puncte pentru coeficienţii UEFA. Asta va ajuta fotbalul românesc să aibă cât mai multe echipe în cupele europene”, a declarat Dănciulescu.

Antrenorul Flavius Stoican consideră că rezultatul steliştilor este bun, chiar dacă nu au reuşit un joc de calitate în Kazahstan: „În ceea ce o priveşte pe Steaua, cred că se va calfica. Chiar dacă au obţinut doar un rezultat de egalitate, a fost un meci destul de greu, un teren prost, plus o agresivitate peste medie a echipei gazdă. E bine că au reuşit să scoată un rezultat de egalitate şi că au marcat”.

Echipa Steaua a terminat la egalitate, scor 2-2 (0-1), partida susţinută, miercuri, în deplasare, în faţa formaţiei FK Aktobe (Kazahstan), contând pentru prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

Recomandările redacției