Danezul Willian Kvist e primul ghinionist din Rusia

0
239
SARANSK, RUSSIA - JUNE 16: William Kvist of Denmark is carried off the pitch on a stretcher during the 2018 FIFA World Cup Russia group C match between Peru and Denmark at Mordovia Arena on June 16, 2018 in Saransk, Russia. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Danemarca a învins Peru, scor 1-0, a egalat Franţa în fruntea Grupei C de la Cupa Mondială din Rusia, dar nu toate veştile sunt bune pentru nordici. Experimentatul mijlocaş Willian Kvist (33 de ani) s-a accidentat în partida contra sud-americanilor şi are şanse mici să mai joace la această ediţie a turneului final.
Trimis de Age Haraide să apere mijlocul terenului, Kvist a căzut rău după un contact cu Jefferson Farfan, a fost schimbat în minutul 36 al primei reprize şi, din câte se pare, suferă de o accidentare mai gravă decât se credea: „Trebuie confirmat, dar, având în vedere simptomele, pare să fie o fractură la coastă. Dacă se confirmă, el nu va putea continua la acest CM şi va trebui să continuăm cu un jucător mai puţin, deoarece nu-l putem înlocui”, a spus Haraide, la confe­rinţa de presă pe care a susţinut-o imediat după finalul meciului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.