Gloria Lunca Teuz Cermei schimbă liniile în această vară. Bazându-se pe expertiza lui Roland Nagy, antrenorul celor două promovări cu UTA și prezenței în primul baraj pentru Liga 1, pierdut cu Voluntariul, formația din Țara Sămădăilor demarează un alt proiect. Lângă managerul Nagy stau pe bancă tehnică Flavius Moisă și Adi Sas, toți trei lucrând intens în aceste zile la campania de achiziții.
Bineînțeles, totul se concretizează cu semnăturile pe contracte ale președintelui Petre Bulza, așa cum s-a întâmplat în cazul primei achiziții oficiale a cermeianilor. Daniel Constantin Cocină are 23 de ani și e tipul de fotbalist care evoluează pe benzi la mijloc, dar și ca al doilea atacant. La formațiile pe la care a trecut, Pandurii II, Universitatea Cluj, Metalurgistul Cugir, Național Sebiș și Energeticianul, fotbalistul de 1,84 metri a marcat goluri importante. „E un fotbalist pe care îl cunosc în special de la Pandurii II, împotriva căruia am și jucat cu UTA în Liga 3-a. L-am văzut pe viu și cu alte ocazii și am remarcat mereu calitățile sale de fotbalist. E încă tânăr, are inclusiv experiența Ligii a 2-a, eu zic că ne ajuta în sezonul ce vine”, susține Roli Nagy.
Tot managerul cermeianilor susține că
s-a bătut deja palma cu alți 6-7 fotbaliști, care urmează să semneze și ele contracte cu Gloria. „Vorbim în special despre jucători tineri, cu care eu am mai lucrat la UTA și în care am mare încredere. Până pe 10 iulie, data la care voi conduce, împreună cu Flavius Moisă și Adi Sas, primul antrenament al verii la Cermei, sperăm să avem format, în mare măsură, lotul pentru noul campionat de Liga 3-a”, a adăugat fostul mijlocaș de Champions League al Stelei.
Până în acest moment, Cermeiul s-a despărțit de: Rareș Deta (revenit la UTA), Michel Vlad, Victor Prună, Darius Dolga, Norbert Polgar (ajunși la Lipova), Angelo Iuga, Victor Gârlea și Valeriu Mager (Pecica) și Alex Capătă (CSM Slatina). Totodată, se pare că Alex Sabău va ajunge la Ghiroda, iar Norbert Varga lângă fostul antrenor al Cermeiului, Radu Anca, la Curtici.

Recomandările redacției