Daniel, soţul jurnalistei Monica Tulcan s-a stins din viaţă

1
229

 

tulcanÎn urmă cu mai puţin de o lună împlineau 14 ani împreună, iar paginile lor de facebook erau pline de urări de bine din partea prietenilor. Acum însă, toţi cei care l-au cunoscut pe Daniel Tulcan îşi iau rămas bun.

Soţul cunoscutei jurnaliste Monica Tulcan s-a stins la 45 de ani, după luni de zile de luptă cu boala – cancer pulmonar cu evoluţie rapidă. Puţini au ştiu ce povară poartă, iar apropiaţii au sperat în vindecare.

Daniel Tulcan era genul de om în stare să ridice moralul celor din jur, cu cheful de viaţă molipsitor pe care îl avea. Veşnic vesel, energic şi cu un dezvoltat simţ al umorului, Daniel se făcea repede îndrăgit. Ca şi Monica, Daniel îşi susţinea întotdeauna vehement ideile şi principiile, având chiar chemare spre gazetărie.

Daniel Tulcan a fost de profesie inginer TCM – absolvent de studii universitare la Timişoara – promoţia 1994. El şi Monica şi-au unit destinele în 2001 şi au împreună un băieţel.

Daniel Tulcan le va lipsi tuturor celor care l-au cunoscut.

Colectivul redacţiei Glasul Aradului este alături de fosta colegă, Monica Tulcan, în aceste grele momente. Transmitem condoleanţe Monicăi Tulcan şi familiei îndoliate.

Toţi cei care vor să-i aducă lui Dan un ultim omagiu o pot face astăzi, de la ora 19.00, la Capela RSC, de pe strada Cocorilor.  Înmormântarea va fi vineri, 25 septembrie, ora 14.00, la cimitirul Eternitatea.

1 COMENTARIU

  1. „Moartea citeste ziarul”…

    Sincere condoleante doamnei jurnalist Monica Tulcan . I-as fi transmis pe facebook dar , din nefericire , mi-a fost blocat accesul .Poate , cine stie , trauma prin care trece o va ajuta sa inteleaga ce am vrut sa ii transmit la un moment dat si intr-un anumit context . Atunci era fericita , foarte fericita ! Acum…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.