Daniela Dodean Monteiro anunţă de ziua ei că vine la Naţionale

0
134

Metz Tennis de Table, formaţie pentru care evoluează arădeanca Daniela Dodean-Monteiro, s-a impus aseară cu 3-1 în deplasare, la Quimper Cornouailler, restanţă din etapa a doua de campionat. Cu mici probleme la umăr, jucătoarea noastră nu a forţat în acest joc, urmând un program de recuperare. Un mic repaus binevenit pentru Dodean, care miercuri a împlinit frumoasa vârstă de 33 de ani.

Conaţionala şi colega Danei, Adina Diaconu, a fost decisivă în primul succes al lui Metz din noul an, cu două victorii, asiatica Wu Jiaduo contribuind şi ea cu un punct câştigător. Metz TT e pe 7 în prima ligă franceză, cu 11 puncte, dar cu un joc mai puţin disputat decât primele şase clasate. Pentru Dodean şi colegele sale urmează derby-ul de pe teren propriu cu liderul Saint Quentin, meci programat duminică, 17 ianuarie. Vă reamintim că Metz şi adversara ei din weekend au fost semifinaliste în acest sezon din Champions League. Arădeanca de la CSM vrea să vină la Naţionalele de seniori, antrenorul Cristian Dodean urmând să se mai bazeze pe Irina Rus şi Ana Barbu.

Dacă nu va interveni un blocaj total legat de pandemia de Covid, Dana vine la Naţionalele de la sfârşitul acestei luni. Va juca la simplu şi la dublu, alături de Eliza Samara. Le vom mai avea şi pe Irina şi Ana. Adi (n.n. Adrian Dodean, fratele lui Cristi şi Dana) nu poate veni, pentru că echipa lui din Germania de trei luni nici măcar nu se mai antrenează, nu putea veni nepregătit. Sper să obţinem medalii în special prin Dana şi în primul rând să fim sănătoşi. Cu ocazia zilei de naştere a Danei, vreau să îi urez din partea secţiei de tenis de masă a CSM Arad un sincer „La Mulţi Ani” cu sănătate şi împliniri pe toate planurile”, a declarat Cristi Dodean, conform CSM Arad.

Campionatul Naţional individual de seniori este programat în perioada 29-31 ianuarie, la Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.