Marți seara, într-un meci restanță din campionatul Franței, disputat în deplasare, echipa la care evoluează jucătoarea de origine arădeană, Daniela Doodean-Monteiro a învins pe ASRTT Etival cu 3-2. Jucătoarea noastră a fost practic piesa de rezistență a echipei sale, câștigând primul și ultimul meci al serii.

În prima partidă, Daniela și-a luat revanșa după înfrângerea suferită în Champions League în fața jucătoarei Jieni Shao, pe care a învins-o de data aceasta cu un sec 3-0 (11-6, 11-4, 11-6)

S-a ajuns apoi la meciul decisiv, în care Dodean a înfruntat-o pe Marie Migot. De data aceasta pentru stabilirea învingătoarei, au fost nevoie de disputarea a patru seturi. Jucătoarea noastră l-a câștigat pe primul cu 11-8, apoi l-a cedat pe al doilea cu 5-11 pentru a reuși să câștige duelul psihologic al unui set 3 extrem de echilibrat, acontat de Daniela cu 15-13. După acest moment adversara a părut că cedează în fața superiorității dovedite a româncei care s-a impus în setul 4 cu un clar 11-4.

Cu scorul general de 3-2, TT Saint Quentin se impune pentru a cincea oară în șase partide, bilanț care o aduce pe locul 3 în clasamentul intern.

(foto: https://www.tennis-table-saint-quentin.fr)

Recomandările redacției