Daniela Dodean se retrage de la echipa națională!

0
200

Aseară, la scurt timp după ce a câștigat titlul de vicecampioană europeană cu echipa națională de tenis de masă, sportiva arădeancă Daniela Dodean și-a anunțat retragerea din reprezentativa României. Cauza care a generat această decizie a fost incompatibilitatea dintre îndatoririle de mamă și programul echipei naționale.

„Sunt cu lacrimi în ochi pentru că a fost ultima competiție pentru mine la națională, nu este voința mea, dar sunt forțată să mă retrag! În primul rând este vorba despre fetița mea, care e pe primul plan pentru mine și din păcate antrenorul nu mă înțelege și nu pot respecta programul impus aici, la națională. Dacă lumea ar fi mai înțelegătoare ar fi mai bine. Mă bucur însă că m-am retras în glorie!” a declarat sportiva noastră.

După numeroase performanțe la echipele naționale de juniori, Daniela Dodean a scris istorie și pentru echipa națională de senioare. Astfel la campionatele europene are două medalii de aur, 5 de argint și una de bronz cu echipa, două medalii de aur, una de argint și două de bronz la dublu fete și o medalie de aur la dublu mixt. La aceasta se adaugă prezențe la campionatele mondiale și patru participări consecutive la Jocurile Olimpice. Din păcate, dacă nu va exista, cine știe, o revenire la masa discuțiilor pentru un compromis în ceea ce privește programul echipei naționale, această poveste de succes se va încheia aici. Daniela Dodean Monteiro își va continua cariera de club în Franța, la Saint Quentin dar pentru România retragerea ei va fi cu siguranță o pierdere.

 

(foto csmarad.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.