Daniela Monteiro Dodean se află la startul unui nou Campionat European

0
197

Marţi debutează la Varşovia, în Polonia, o nouă ediţie a Campionatului European individual la tenis de masă, cu arădeanca Daniela Monteiro Dodean printre protagoniste. Competiţia programată în perioada 22-27 iunie a fost amânată pentru acest an, aducând la start nouă sportivi români și patru antrenori, în drumul spre podiumul european, în probele de simplu și dublu. Meciurile au loc în Centralny Ośrodek Sportu Torwar. Delegația României este formată din: Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Daniela Monteiro Dodean, Andreea Dragoman şi Adina Diaconu, la feminin, respectiv Ovidiu Ionescu, Rareș Șipos, Hunor Szocs, Eduard Ionescu, la masculin. Antrenorii loturilor naţionale sunt Viorel Filimon, Elena Sebe, Andrei Filimon şi Ionuț Seni. Arădeanca de la CSM, Dana Dodean are în palmares titluri europene cu echipa, la dublu, alături de Eliza Samara şi dublu mixt, în tandem chiar cu partenerul de viaţă, Joao Monteiro, ambiţia sa fiind de a încerca să urce, în 2021, pe podiumul continental şi în proba de simplu, potrivit site-ului celor de la CSM Arad.

Dodean este calificată, la ediţia din acest an, direct pe tabloul principal atât la simplu cât şi în proba de dublu fete, unde face pereche cu Samara. Europeanul din Polonia va fi o repetiţie excelentă pentru naţionala feminină a României (n.n. cu toate jucătoarele prezente la Varşovia) înaintea Jocurilor Olimpice de la Tokyo, unde România visează la o medalie olimpică în probele pe echipe şi dublu mixt. Meciurile de la European vor fi transmise în direct de Look Sport, între 25 şi 27 iunie.

Iată programul meciurilor de pe Look Sport și Look Sport+: 25 iunie, orele 10:30, 11:40, 13:15, 22:05; 26 iunie, orele 11:00, 12:30, 14:10, 17:00, 18:30, 20:40; 27 iunie, orele 11:30, 13:10, 16:30. Programul poate suferi modificări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.