Dansatorii arădeni de la „Doma Art Style“ sunt campioni mondiali la Dance Star World

1
1435

O trupă de dans din Arad a reușit să devină campioană mondială la un concurs internațional de mare amploare. Este vorba de arădenii de la „Doma Art Style“, 35 de copii și adolescenți care s-au întrecut la finele săptămânii trecute, la Dance Star World Finals 2019, în Porec, Croația. Mii de dansatori străini din 20 de țări au dat tot ce au avut mai bun, pentru a urca pe podiumul competiției internaționale. Trupa arădeană de dans a avut însă o prestație de senzație. Aradul a reprezentat cu succes țara în acest concurs ce urmărește punerea în valoare a pasiunii pentru dans.

„După ce la începutul anului, fiecare ţară şi-a desemnat reprezentantele în urma concursurilor naţionale, 7.000 de dansatori s-au întrecut la faza finală a competiţie: Dance Star World Finals 2019. În urma evoluţiei lor, prestaţia le-a fost răsplătită de către juraţi, reuşind să urce pe podium de patru ori“, spune Dorian Cosma, instructor coregraf și administrator al asociației „Doma Art Style“

Clasamentul trupei mari arată câștigătorii pe formații și categorii:

Doma Kids, locul 1, la categoria urban, formaţii-copii, Liga B;

Gal Melissza, locul 2, la categoria urban solo-juniori, Liga A;

X-Style Mini Kids, locul 1, la categoria urban grup-copii, Liga A;

X-Style, locul 1, la categoria urban grup-juniori.

„De asemenea trupa X-Style a fost selectată să danseze în «Gala Night», un eveniment în care evoluează  cele mai apreciate 20 de coregrafii din întreaga competiţie“, a mai spus Dorian Cosma.

Înființată în noiembrie 2007 în Arad, asociatia „Doma Art Style“ urmărește inițierea și realizarea de activități cultural –artistice, sprijinirea și promovarea dansului de toate genurile, formarea pregătirea și perfecționarea tinerilor în domeniul dansului. Pentru activitate, asociația a primit diploma „Arădeni cu care ne mândrim“, din partea Consiliului Județean.

 

1 COMENTARIU

  1. Copii fantastici, care au muncit enorm, coregrafi seriosi si implicati, parinti iubitori care si-au sustinut copiii – iata combintia ideala pentru un produs finit de calitate, recunoscut pe plan mondial! Bravo!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.