mititiPe 24 noiembrie anul trecut, meciul dintre Victoria Zăbrani și UTA II era întrerupt înainte de ultimul fluier, pentru că tabăra gazdă și-a vărsat toată furia asupra arbitrului Alin Deac după un penalty contestat. Erau dictate atunci 60 de etape de suspendare, în total, pentru 3 jucători: Florin Mîț – 24, Adrian Moț – 20 și Dănuț Mițiți – 60. Ultimul, devenit între timp antrenorul echipei, a fost grațiat de pedeapsă după ce va fi ispășit 8 etape, jumătate din sanc­țiune, ca urmare a analizei memoriului depus de clubul său. Fostul atacant al echipelor UTA, Tricotaje Ineu, Minerul Lupeni sau Unirea Sânicolau Mare poate juca începând cu data de trei mai.
De asemenea, Victoria Zăbrani își poate disputa din nou jocurile pe teren propriu, începând cu etapa din acest week-end.
Într-un alt caz judecat joi seară, Viitorul Tisa Nouă a fost sancționată de Comisia de Disciplină a AJF după ce s-a retras de pe teren în meciul de la Semlac. Forul prezidat de Flavius Domide a decis să acorde victoria celor de la Semlecana, în vreme ce Tisa Nouă s-a ales și cu o amendă de 200 de lei.

Recomandările redacției