Cercurile cultural-civice din cadrul Palatul Copiilor Arad, organizează în perioada 6 martie-8 aprilie 2015, Campania umanitară – Dar din dar de la Palatul Copiilor Arad. ,,Scopul acţiunii este de a aduna cât mai multe cutii-cadou, pline cu daruri, cum ar fi alimente neperisabile, haine noi sau în stare bună, jucării, rechizite, care ulterior vor fi înmânate unor copii defavorizați, cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Campania umanitară se va finaliza în Săptămâna Școala altfel”, a spus prof. Mihaela Andrei, coordonator al cercului de Teatru de păpuși.
„Alături de cadou, copiii care vor dona, vor realiza un desen cu tema campaniei pe care îl vor atașa pe capacul cutiei, care înainte de a fi sigilată, va fi verificată de conținutul purtător în prezența persoanei care a adus pachetul. De asemenea, pe capacul cutiei va fi menționat și genul (fată/băiat) și vârsta (exemplu: 5-6 ani) copilului căruia îi este destinată“, ne-a declarat Liana Nica, de la Cercul de jurnalistică.
Acțiunea este organizată în colaborare cu Asociația Ortodoxă ,,Calea Mântuirii” de la Catedrala Veche Arad, care va prelua cutiile- cadou pentru a le dona copiilor defavorizați.

Recomandările redacției