Miercuri, 20 decembrie 2017 la sediul Asociației Nevăzătorilor din Arad, s-a desfășurat un program dedicat Sărbătorii Nașterii Domnului, în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Timotei Arhiepiscop al Aradului. Cu acest prilej, Corul Nevăzătorilor, a susținut un concert de colinde, aducând bucurie pe chipurile membrilor asociației prezenți în număr mare, care i-au ascultat cu atenție.

Acest concert a fost susținut prin voluntariatul elevilor Seminarului Teologic Ortodox Arad, care au repetat colindele pe toată perioada Postului Crăciunului cu membrii Corului Nevăzătorilor, cor înființat acum patru ani de părintele Gabriel Mariș consilier social al Arhiepiscopiei Aradului.

La finalul serbării, Înaltpreasfinția Sa a adresat un cuvânt de felicitare coriștilor și recitatorilor, transmițându-le tuturor celor prezenți arhiereasca binecuvântare, doririle de sănătate, împliniri și bucurii duhovnicești, urându-le sărbători fericite şi binecuvântate de Dumnezeu!

Toți membrii prezenți ai asociației, copii și adulți, au primit daruri din partea Arhiepiscopiei Aradului ca și din partea altor unități din municipiu.

 

Sectorul Social Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Aradului

Recomandările redacției