Elevii claselor a V-a E și a V-a B de la Liceul Național de Informatică Arad, sub coordonarea doamnelor diriginte Mirela Groza și Floarea Jurca, și-au ținut promisiunea și au fost Moș Crăciun pentru copilașii Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Arad (CSEI). Acțiunea se înscrie în cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară (SNAC), o acțiune susținută de doamna Maria Pașcalău, director al Liceului Național de Informatică, și coordonată de doamna profesor învățător, Mirela Gornic. Cadourile  oferite din inimă, au adus zâmbete și  bucurie pe fețele micuților de la Centrul Școlar.  

Voluntariatul oferă șansa de a te descoperi sau redescoperi. Cadrele didactice sunt mândre de elevii lor și s-au bucurat să vadă cu cât drag și dăruire au  fost oferite aceste cadouri. Elevii celor două clase au demonstrat că altruismul și solidaritatea pot și trebuie să fie prezente de la cele mai fragede vârste.

Este a doua acțiune de voluntariat în care doamna Mirela Groza, împreună cu doamna Floarea Jurca, și-au implicat clasele la care sunt și diriginți. Cu siguranță acțiunile lor nu se vor opri aici, pentru că nevoia de implicare și de inițiativă îi va ajuta pe copii să se dezvolte și pe plan personal.

Recomandările redacției