urmaritA vrut să scape, să nu ajungă în spatele gratiilor dar a fost prins pe ultima sută de metri. Vorbim despre un tânăr în vârstă de 25 de ani care a încercat să părăsească ţara pentru a nu mai putea fi tras la răspundere. Acesta a încercat să ajungă în Spaţiul Schengen cu un autoturism dar a fost prins la controlul de la Nădlac. Poliţiştii de frontieră i-au cerut actele pentru verificări iar astfel au descoperit că individul era dat în urmărire naţională, tocmai pentru hărţuire sexuală.
„Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat şi predat autorităţilor competente, un cetăţean român care era condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de hărţuire sexuală. La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, judeţul Arad, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţeanul român Nicolae Mihai L. în vârstă de 25 ani cu domi­ci­liul în municipiul Hunedoara. Cu ocazia efectuării formalităţilor de frontieră, lucrătorii noştri au constatat că persoana în cauză este dată în urmărire generală, pe numele lui a fost emis un mandat de executare cu închisoare fiind condamnat la o pe­deap­să de doi ani şi patru luni pentru săvârşirea infracţiunii de hăţuire sexuală”, a precizat comisar şef de poliţie Iancu Daniel, purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad.
În aceste condiţii, poliţiştii de frontieră i-au întrerupt călătoria, fiind predat unei echipe operative din cadrul I.P.J. Arad, în vederea luării măsurilor legale care se impun. Aşa că acesta a fost imediat încarcerat şi va rămâne în Penitenciar până când îşi va ispăşi pedeapsa.
Un alt bărbat, urmărit naţional a fost închis. Poliţiştii Postului de Poliţie Peregu Mare şi de la Serviciul de Investigaţii Criminale l-au depistat pe urmăritul naţional Drăgan Bogdănel Ioan în vârstă de 35 ani, din Peregu Mare.
Bărbatul este condamnat la şase ani şi şase luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală şi a fost reţinut urmând să fie încarcerat la Penitenciarul Arad. (C.B.)

Recomandările redacției