O adolescentă a dispărut de acasă în urmă cu două zile, mai exact în cursul zilei de duminică. Părinții au mers la poliție și de atunci nu a mai durat mult până când fata a și fost găsită. Lucrul cel mai ciudat din toată această poveste nu este neapărat dispariția tinerei, multe fete fiind în aceeași situație, ci locul în care aceasta a fost găsită.

Luând în considerare faptul că aceasta a fost dată dispărută după ce nu a mai revenit la domiciliul său din Caracal și aflând că a fost ulterior găsită prin Arad, acest lucru face toată situația mai ciudată ca de obicei. Oricum, partea bună este că tânăra nu a fost plecată prea mult timp de acasă, fiind găsită la o zi de la dispariție. 

„Ieri, 25 mai a.c., polițiștii Serviciul de Investigații Criminale au depistat, pe raza municipiului Arad, o tânără de 17 ani din Caracal, județul Olt, dispărută din data de 24 mai a.c.. Aceasta a fost predată unui echipaj din cadrul I.P.J. Olt, pentru a fi încredințată familiei”, au declarat reprezentanții IPJ Arad.

Recomandările redacției