pasajePrimarul municipiului Arad, Gheor­ghe Falcă, a solicitat, miercuri, acceptul de principiu al consilierilor locali pentru amplasarea a două panouri informative în apropierea pasajelor din zona centurii oraşului, în care să se specifice când au fost oprite lucrările de construire.
Conform primarului, faptul că s-au oprit lucrările la pasaje este o etichetă negativă la adresa oraşului, pentru că puţini dintre cei care tranzitează, zilnic, centura şi sunt nevoiţi să aştepte ore întregi la bariere ştiu că investiţia a fost oprită de Guvern.
„Vreau să amplasăm patru panouri de informare pe care să scrie: Aceste pasaje au început în data de… şi Lucrările la aceste pasaje au fost oprite în data de… Cetăţenii României trebuie să fie informaţi cui revine res­ponsabilitarea lucrărilor la aceste obiective”, a precizat primarul.
Gheorghe Falcă a mai spus că nu exclude promovarea unei ho­tă­râri de Guvern prin care să solicite ca municipalitatea să preia pasa­jele în vederea continuării şi finali­zării lucrărilor.

Recomandările redacției