Datoriile către foștii jucători încurcă socotelile divizionarelor secunde arădene

0
270

Fotbalistic, formațiile din județul nostru din anticamera primului eșalon sunt în obiectiv după prima parte a sezonului. UTA chiar a depășit așteptările, fiind campioană de toamnă în seria de Vest a Ligii a II-a, în timp ce Șoimii Pâncota a surprins și ea plăcut prin câteva rezultate, cum ar fi remiza de la Mediaș și succesele interne cu Mioveniul și Brașovul.
Pe de altă parte, însă, ambele grupări au probleme cu foștii jucători, cu mențiunea că gruparea din Podgorie e deja presată de Comisia de Disciplină și Etică să-și achite datoriile față de Iulian Vladu, Andrei Lengyel, Petrică Huțanu, Remus Lung și Dragoș Dragalina până pe 18 noiembrie, adică la mijlocul săptămânii viitoare. Este vorba de achitarea a câte două salarii pentru fiecare jucător, suma totală depășind 20 de mii de lei. Dacă banii nu vor fi virați în conturile celor menționați, urmează ca Șoimii Pâncota să fie amendată cu câte 3.000 de lei pentru fiecare jucător neplătit, o astfel de sancțiune fiind încasată deja datorită faptului că lui Casian Maghici nu i-au fost dați cei 9.000 de lei restanți și câștigați prin memoriu de actualul fotbalist al lui FC Hunedoara. Șefii „alb-negrilor” au timp să rezolve „cazul Maghici”  până pe data de 2 decembrie. În caz contrar, se va trece la depunctarea echipei.
UTA stă ceva mai bine, în sensul că memoriile fotbaliștilor neplătiți nu au fost încă judecate de Federație. Sau cel puțin cel al lui Claudiu Tudor, care, într-o declarație dată pentru liga2.ro, a confirmat că a făcut un astfel de demers, iar în situația sa ar fi și Dan Silaghi și Adrian Voicu. Suma pe care trebuie să le achite UTA celor trei nu se ridică la cuantumul datoriei totale a pîncotanilor către foștii jucători, dar le-ar putea crea neplăceri „alb-roșiilor” dacă nu va fi achitată la timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.