David ar putea rata meciul cu Reșița, Andor – recuperat?

0
224

UTA a intrat în febra pregătirii meciului cu Metalul Reșița, unul devenit extrem de important după eșecul de la Brăila. Laurențiu Roșu are sarcina de a-și monta din toate punctele de vedere elevii și, poate, să facă și ceva schimbări în formula de start pentru jocul de luni.
Una dintre ele ar putea fi natural, atâta timp cât Alexandru David acuză dureri la mușchii inghinali și nu s-a antrenat azi. În schimb, Cristi Andor la dispoziția staffului tehnic și, dacă va fi apt de joc, ar putea să-și ocupe locul pe banda stângă a liniei mediene, iar Muntean să coboare fundaș dreapta. Pentru acest ultim post, Roșu mai are și varianta Polgar, fotbalist care – însă – nu a prins nici lotul de 18 pentru meciul de la Brăila.
În fine, Adrian Petre pare că și-a revenit complet și și-ar putea lua locul lângă Marius Curtuiuș în
atacul UTA-ei. Totodată, există posibilitatea ca Robert Vîlceanu să coboare la mijloc, lângă Chindriș, deși stelistul nu este prea obișnuit cu acest post. Mai sunt, însă, destule zile la dispoziție pentru Laurențiu Roșu și colegii săi din staff pentru a opta pentru cel mai bun „unsprezece” lunea viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.