David Miculescu a dat de gustul golurilor în Liga I

0
255

Utistul David Miculescu a dat de gustul golurilor, acesta a marcat al doilea gol în Liga I, după ce cu câteva etape în urmă mai marcase un gol împotriva celor de la Dinamo. De acestă dată Miculescu s-a folosit de piciorul stâng pentru a înscrie după ce a primit o pasă perfectă de la brazilianul Roger.

Tânărul fotbalist și-ar fi dorit să mai marcheze un gol însă experiența celor de la Astra și-a spus cuvântul. Cu toate acestea utiștii au reușit să își folosească asul din mânecă, pe brazilianul Erico da Silva pentru a obține victoria meritată.

Am văzut un spațiu liber în centru, mi-am părăsit zona și i-am cerut pasa lui Roger. El oricum mă văzuse deja și mi-a dat o minge perfectă pe care am trimis-o exact unde am vrut, la colțul lung. Îmi pare rău că nu am marcat și la pasa lui Antal în fața porții, am plecat puțin târziu, dar și fundașii Astrei au pus bine corpul în fața mea. Una peste alta, e bine că am reacționat la golul de 1-1 al Astrei, am crezut în noi până la final și am câștigat. Eu zic că sunt trei puncte meritate, căci, una peste alta, am jucat mai bine și am avut mai multe ocazii de gol. Știm că poate unii consideră că ai noroc când câștigi în minutul 90, dar eu zic că fotbalul ne-a răsplătit pentru jocul curajos din final, cred că portarul lor a mai scos două-trei goluri ca și făcute”, a spus David Miculescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.