David Miculescu a fost titular în înfrângerea naționalei de tineret în fața Mexicului

0
317

România U21 a disputat aseară al doilea amical din cadrul turneului de pregătire din Spania, de la Marbella. Din păcate, spre deosebire de primul meci, câștigat în fața Suediei, reprezentativa noastră a fost învinsă clar de cea a Mexicului, cu 3-1. Mexicanii au deschis scorul în minutul 29 prin Carila și l-au majorat în finalul primei reprize, în minutul 41, prin Juarez. La reluare Martinez face 3-0 dintr-un penalty destul de ușor acordat urmând ca ultimul gol al meciului să fie marcat tot de mexicani însă în proprie poartă prrin același Juarez în minutul 81.

Așa cum anticipam, după ce fusese rezervă în meciul cu Suedia, David Miculescu a fost selecționat de antrenorul Florin Bratu pentru a face parte din primul 11. Jucătorul nostru a evoluat în prima repriză ca aripă dreaptă iar apoi în repriza secundă a fost mutat în stânga. Miculescu a început bine meciul și până la deschiderea scorului s-a făcut remarcat în două faze. În minutul 5 i-a trimis o diagonală excelentă lui Petrila însă jucătorul CFR-ului a finalizat pe lângă poartă iar 20 de minute mai târziu, mijlocașul ofensiv al UTA-ei a luat o acțiune pe cont propriu și după o cursă reușită cu trei adversari în spate a șutat la rândul său puțin pe lângă poartă. Din păcate odată ce mexicanii au marcat și au pus stăpânire pe joc, Miculescu s-a „stins“ la rândul său și a fost înlocuit în minutul 64 cu Șerban.

Celălalt utist din lot, Damian Isac, a început meciul de data aceasta ca rezervă și a intrat pe teren în ultimul sfert de oră.

România U21 a evoluat în următoarea componență: 2. M. Popa (1. Ducan, 76) – 20. Al. Țîrlea, 6. Screciu (Cpt), 14. Dican, 3. Țicu – 8. Dr. Albu (24. Isac, 76), 17. D. Toma (13. Sefer, 76) – 18. Miculescu (5. M. Șerban, 64), 21. Pitu (10. Cîmpanu, 64), 15. Petrila (16. M. Corbu, 64) – 9. Markovic (19. I. Stoica, 46)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.