În primăvară David Miculescu a marcat primul său gol în Liga 1 în play-out în partida jucată în deplasare de UTA contra celor de la Dinamo. A fost atunci unicul gol al partidei, aducând Bătrânei Doamne o victorie prețioasă. Astăzi Miculescu nu a adus trei puncte însă, ținând cont de contextul partidei, UTA având handicap de două goluri pe tabelă și de un om pe teren, dubla realizată de tânărul jucător arădean cântărește cât o victorie. Asta cu atât mai mult cu cât al doilea gol a venit la ultima fază a meciului

”Văd că împotriva celor de la Dinamo chiar marchez foarte mult, pentru că la fiecare dispută cu ei am reușit să înscriu. Legat de faptul că am înscris în ultimul minut, așa a fost și la Gaz Metan. Așa este frumos fotbalul și ne bucură că am egalat“ a declarat cel care a fost desemnat și cel mai bun jucător al meciului, subliniind și el, dacă mai era nevoie, forța de joc a echipei în finalurile de meci.

Realizările lui Miculescu sunt cu atât mai impresionate cu cât ele au fost realizate doar pe parcursul reprizei secunde, el intrând pe teren doar la pauză. „La meciul cu CFR m-am întins puțin și am făcut doar antrenamentul de ieri, de aceea am intrat la pauză“ a explicat jucătorul.

Pentru Miculescu urmează acum încununarea realizărilor din ultima perioadă și anume un nou periplu la echipa națională de tineret alături de care se va deplasa într-un cantonament de pregătire la Marbella unde va disputa și două amicale. „De astăzi mă gândesc doar la națională și sper să marchez și în meciurile amicale cu Suedia și Mexic“ a mărturisit fotbalistul UTA-ei, cel care îl va avea alături de data aceasta și pe colegul său, Damian Isac, convocat în premieră la echipa națională de tineret.

Recomandările redacției