David Popa, la primul gol în liga a doua finlandeză

0
325

După despărțirea de UTA, David Popa a dat curs unei oferte din liga a doua finlandeză. AC Kajaani e echipa care și-a asigurat serviciile tânărului atacant, oferindu-i șansa debutului în urmă cu o săptămână, în deplasarea de la Ekenäs. Fotbalistul născut la Aiud a intrat în repriza a doua, la scorul de
2-0 pentru formația sa, bifând 31 de minute.
În runda din weekendul trecut, David Popa a fost, însă, titular la Kajaani și a înscris și primul său gol în Finlanda. În minutul 74, la scorul de 1-0 contra celor de la TPV Tampere, ex. utistul a trimis cu capul în plasă o centrare venită din dreapta, fiind apoi schimbat pentru un rând de aplauze din partea susținătorilor. Echipa lui Popa a mai înscris odată până la final și ajunge la cota 17 puncte din 16 partide, departe de zona promovabilă.
Revenind acasă, în Liga 1, Albert Stahl a prins banca de rezerve la Astra, însă nu a avut ocazia să se întâlnească pe teren cu fostul său coleg de la UTA, Cristi Costin. Stahl nu a fost deloc utilizat de Dan Alexa în succesul echipei sale, 2-1, la Voluntari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.