După antrenamentul de ieri dimineață și servirea prânzului, lotul UTA-ei s-a îmbarcat în autocar cu direcția Mioveni. Ionuț Popa se confruntă din nou cu probleme în atac, acolo unde și așa are doi oameni mari și lați. Iar unul dintre ei, respectiv tânărul David Popa, rămâne acasă fiindcă nu și-a revenit complet după contractura musculară suferită în debutul disputei cu Hermannstadt. Fostul vârf al lui Birmingham a jucat o repriză și cu Afumațiul, dar a fost schimbat la pauză pe motive medicale. Prin urmare, Marius Curtuiuș, revenit și el după o etapă de pauză, va fi singurul atacant de meserie la dispoziția staffului tehnic utist pentru deplasările de la Mioveni și Călărași.
Din „garnitura” deplasată în sudul țării fac parte 20 de fotbaliști, numele noi din lot fiind cele ale mijlocașilor ofensivi Federico Sorato și Alexandru Lezeu și cel al fundașului Denis Lazăr. Vă reamintim că fundașii laterali Polgar și Burlă sunt și ei ieșiți din circuit din pricina accidentărilor. Totodată, ca și Laurențiu Roșu, și Ionuț Popa întoarce armele împotriva uneia dintre fostele sale echipe. „Suntem mulți oameni care ne cunoaștem bine între noi. Eu, cel puțin, îi respect pe toți care au fost la Arad, alături de Laurențiu Roșu m-am simțit tare bine. Pentru ei, cu siguranță e mult mai greu, au o presiune mai mare datorită ultimelor rezultate. Cu siguranță victoria e singurul lucru care i-ar putea mulțumi. Pentru noi, la fel, meciul e foarte important. Venim după trei rezultate pozitive, ne dorim să continuăm seria bună. Eu zic că se întâlnesc două echipe bune ale eșalonului secund, iar condițiile de joc vor fi optime, terenul a fost tot timpul bun acolo”, a remarcat Cristian Todea.
Aseară, utiștii au tras la Pensiunea Diana, aflată la 5 kilometri de Mioveni. Arădenii vor face și azi un antrenament mai ușor pe un teren din orașul argeșean, iar la ora 19,30 întâlnesc pe puncte formația lui Laurențiu Roșu. „Roș-albii” rămân la Mioveni până vineri, pentru ca apoi să plece spre Călărași, unde duminică întâlnesc liderul campiona­tului. Hotelul „Hestia” va fi cartierul general al „Bătrânei Doamne” pe Dunăre, arădenii urmând să ajungă din nou la Arad în noaptea de duminică spre luni.

Recomandările redacției