DDAC Arad invită beneficiarii ajutoarelor europene să le ridice

0
425

ajutoare

Beneficiarii ajutoarelor europene, care se află în posesia cuponului eliberat de Guvernul României şi Uniunea Europeană sau se află înscrişi în listele iniţiale mai pot beneficia de alimente până în data de 15 ianuarie 2015.

După acesastă dată se va demara activitatea de distribuire a alimentelor celor înscrişi pe listele suplimentare în funcţie de stocurile rămase disponibile.

Valoarea coșului de alimente (ulei, zahăr, făină, mălai, paste făinoase, conserve porc, vită, pate) este de aproximativ 128 lei și va fi oferit o singură dată pe an.

Pe baza cuponului uninominal, beneficiarul primeşte 4 litri de ulei, 4 kilograme zahăr, 4 kilograme de făină albă, 4 kilograme de făină de mălai, 2 pungi de paste făinoase (400 gr), 8 cutii conservă de carne de porc (300 gr), 6 cutii conservă de carne de vită (300 gr) și 10 cutii conservă pate de ficat (200 gr).

Beneficiarii ajutoarelor sunt: familiile şi persoanele singure cărora le este stabilit dreptul la un venit minim garantat; şomerii care primesc o indemnizaţie lunară de până la 400 de lei, precum şi cei care nu mai primesc această indemnizaţie, pensionarii sistemului public de pensii cu o pensie de sub 400 lei/lună, pensionarii sistemului public de pensii beneficiari ai indemnizaţiei sociale, al căror venit se află sub 400 lei/lună, persoanele cu handicap grav şi accentuat, neinstituţionalizate, adulţi şi copii, persoanele beneficiare ale prevederilor Legii nr. 49/1991 privind acordarea de indemnizaţii şi sporuri invalizilor, veteranilor şi văduvelor de război.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.