Direcţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară Arad, beneficiar al unei finanţari de la Banca Mondială, solicită oferte pentru construcţia unui centru social cu destinaţie multifuncţională, destinat tinerilor peste 18 ani care provin din sistemul de protecţie socială.
Centrul social va fi construit pe strada Tarafului, în Cartierul Sânicolaul Mic, în vederea derulării programului „Tineri aflaţi în situaţii de risc”.
Centrul va avea o capacitate de 40 locuri. Clădirea va fi o construcţie P+1, cu o suprafaţă construită de 464,50 mp, iar suprafaţa desfăşurată de 918,92 mp.
La parter vor fi zece camere de locuit (cu funcţiuni conexe reprezentând cameră de zi, bucătărie, spălătorie etc.), iar la etaj vor fi zece ca­­- mere de locuit (cu funcţiuni conexe reprezentând camera de zi, bucă­tă­rie, spălătorie etc.).
Valoarea investiției este de 2,4 milioane lei, finanțarea fiind asigurată de BIRD în cadrul unui proiect derulat de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale privind incluziunea socială.
(Ş.M.)

Recomandările redacției