codDupă câteva zile calde pentru jumătatea lunii ianuarie, arădenii vor avea din nou parte de ninsori. De astăzi, de la orele serii intră în vigoare o atenţionare meteo de cod galben de ninsori şi viscol, valabilă şi pentru judeţul nostru.
Avertizarea meteo este valabilă de astăzi, începând cu ora 18.00 până mâine, 19 ianuarie, la ora 15. În noaptea de vineri spre sâmbătă  şi în prima parte a zilei de sâmbătă va ninge. Vântul va continua să su­fle tare la munte şi va avea intensificări temporare în restul zonelor, cu viteze de 55 – 60 de kilometri pe oră viscolind.
În această perioadă precipitaţiile aşteptate vor fi mixte, iar cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 20 de litri pe metru pătrat.
Până pe 21 ianuarie vremea se va răci uşor de la o zi la alta, mediile termice devenind apropiate de valorile normale climatologic pentru utlima decadă din ianuarie.
După data de 22 ianuarie tempe­raturile vor creşte din nou.
Probabilitatea pentru precipitaţii se va menţine pe tot parcursul in­tervalului, dar acestea vor fi mai importante cantitativ până pe 19 ia­- nua­rie.

Recomandările redacției