Zachary_QuintoInterpretează pe ecran un personaj rigid, dar în viaţa reală a avut curajul să-şi recunoască public homosexualitatea acum doi ani şi este mândru de acest lucru.

Zachary Quinto, cel care îl joacă pe Mr Spock în „Star Trek”, dar şi în noul „Star Trek Into Darkness”, consideră că existenţa lui s-a schimbat în bine de când se ştie că este gay. „Duc o viaţă plină de satisfacţii acum. Le sunt foarte recunoscător oamenilor din toată lumea care îmi spun poveştile lor şi cum le-a schimbat existenţa în bine decizia mea. Nici în carieră nu stau rău. Fără să par arogant: joc un rol principal într-o producţie de 200 de milioane de doalri şi sunt gay în mod oficial. Sincer, sunt foarte mândru de asta. Faptul că un homosexual poate interpreta un erou de acţiune arată cât de mult s-a schimbat lumea, din punct de vedere social şi politic. Sigur că şi la Hollywood sunt oameni care se tem de homosexualitate, dar asta nu mă jigneşte. Am trecut printr-o mare schimbare în societate, către mai multă egalitate”, a declarat actorul în vârstă de 35 de ani.

Zachary Quinto a reuşit să fie foarte convingător în rolul rigidului Mr Spock. Dar în viaţa reală mărturiseşte că încearcă să echilibreze lucrurile. „Cu cât îmbătrânesc, cu atât ţin cont mai mult de ceea ce simt eu. Când eram mai tânăr, mereu voiam să fac ceea ce aşteptau ceilalţi de la mine. Astăzi, este mai uşor să-mi rămân fidel mie însumi şi să-mi trăiesc viaţa în aşa fel încât să fiu eu fericit”, a explicat actorul. O poveste de succes, care cu siguranţă are şi părţile ei mai puţin plăcute. Dar când există suficiente lucruri bune, nu are rost să le mai vezi şi pe cele întunecate.

 

SURSA: http://vdt.antena3.ro

Recomandările redacției