De ce se plâng femeile când vine vorba de bărbaţii lor?

0
247
femeiEste adevărat, femeile se plâng ceva mai mult decât partenerii lor de viaţă în general. Când se întâlnesc cu prietenele povestesc şi despre relaţiile de cuplu care nu le sunt tocmai pe plac, motivele fiind diferite, depinzând de tipul de relaţie – serioasă, la început, căsătorie şi aşa mai departe. Iată care sunt principalele lucruri de care se plâng femeile:

Mama lui

Mama soacră, poamă acră. Aşa se spune din popor şi nu degeaba. Puţine sunt cazurile în care soţia se înţelege bine cu mama lui, mai ales dacă aceasta îşi bagă nasul destul de mult în mariajul celor doi. Dacă şi tu te numeri printre femeile care nu se înţeleg bine cu mama iubitului, fă bine să nu te plângi prea mult de ea în faţa lui şi mai bine încearcă s-o aduci de partea ta.

Lipsa de respect

Ţelurile sale sunt foarte importante şi mereu face tot posibilul să le atingă. Poate nu îşi dă seama sau nu aţi discutat destul despre acest subiect, însă când vine vorba de obiectivele tale, pentru el nu mai sunt la fel de importante. Certurile în cuplu pornesc şi de la faptul că partenerii nu se susţin reciproc.

Fosta iubită

Aproape orice femeie se simte ameninţată atunci când iubitul păstrează o legătură de prietenie cu fosta iubită. Nu înţelegi de ce ar mai vrea să mai discute cu ea, având în vedere că relaţia lor s-a terminat, însă acum sunt amici şi chiar ies în oraş câteodată.

Faceţi sex tot mai rar

Locuiţi împreună, dar mai degrabă simţi că aţi fi colegi de apartament şi nu iubiţi. Se pare că sexul a devenit o activitate tot mai rar întâlnită între voi iar asta îţi dă de gândit. E cazul să faci ceva – ori readuci pasiunea în aşternut, ori vedeţi un consilier de cuplu. Important este să nu rămâneţi în această stare.

Probleme financiare

Banii au fost dintotdeauna un subiect delicat de discutat în orice fel de relaţie. Când trăiţi împreună, ca iubiţi sau căsătoriţi, este important să discutaţi toate dificultăţile financiare care pot apărea pe parcurs, ca să nu existe tensiune între voi. În loc să te plângi la prietene, mai bine găseşte o soluţie împreună cu el.

Sursa: unica.ro

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.