Ca și joc, „Bătrâna Doamnă” nu a rupt gura târgului în intermediara cu Luceafărul. Cel puțin în prima repriză, arădenii nu au avut nicio ocazie importantă de poartă, au construit greoi, gazdele având o posesie a balonului net superioară.
Ieri, Cristian Todea a oferit și o explicație pentru prestația nereu­șită a utiștilor în primele 45 de minute ale confruntării de la Sânmartin. „Într-adevăr, adversarul ne-a dominat în special datorită superiorității numerice de la mij­locul terenului. Au avut mai mult posesia mingii, dar nu au fost cu adevărat periculoși, fiindcă au evoluat cu un singur ata­cant de careu, care era destul de izolat. Am pus lucrurile în ordine după pauză și asta e cel mai important. Dar, într-adevăr, acasă suntem mai puternici, mai buni și vrem să dovedim asta și sâmbătă”, a menționat antrenorul secund al „alb-roșiilor”.
Dacă Luceafărul a demonstrat destule carențe în joc și a cedat toate punctele din disputa cu arădenii, baza lor sportivă și în special calitatea gazonului e foarte bună. „Da, am observat și noi că suprafața terenului a fost excelentă și vorbim despre o comună lângă Oradea. În orașele mari nu prea găsești așa ceva, iar asta e valabil și pentru Arad. E destul de trist ceea ce se întâmplă. Când am jucat ultima oară pe terenul UTA, în 2008, îmi amin­tesc că terenul deja se cam stricase, iar lucrurile nu s-au îmbunătățit de atunci încoace. Poate chiar s-au înrăutățit. Sperăm să se rezolve această problemă a calității gazoanelor în Arad și asta nu neapărat pentru noi, ci pentru generațiile tinere, care trebuie să aibă plăcerea să vină la antrenamente”, a mai punctat Todea.

Recomandările redacției